Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Comunicate de presă

Alegeri pentru funcţia de director adjunct la Şcoala Gimnazială nr. 29 „Mihai Viteazul” din Constanţa

17.03.2014

Joi, 13 martie 2014, în prezenţa inspectorului şcolar general, prof. dr. Popescu Răducu, a avut loc Consiliul profesoral al Şcolii Gimnaziale nr. 29 „Mihai Viteazul” Constanţa în care a fost ales, în mod democratic şi transparent, un nou director adjunct.

Aceste alegeri au avut loc în urma retragerii din funcţie, din motive personale, a dnei prof. înv. primar Raluca Vasiliev.

După centralizarea rezultatelor votului exprimat pentru cele trei candidate, cele mai multe opţiuni le-a întrunit prof. Pocora Luminiţa. Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, întrunit în data de 14 martie,  a luat act de opţiunea cadrelor didactice de la Şcoala Gimanzială Nr. 29 „M. Viteazul” şi a numit-o prin detaşare în interesul învăţământului în funcţia de director adjunct pe doamna Pocora Luminiţa, începând cu data de 17 martie 2014.

Menţionăm că unităţile de învăţământ constănţene nu se află pentru prima data în faţa unui asemenea exerciţiu democratic de alegere a directorului, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa a numit şi anul trecut şcolar mai mulţi directori ţinând cont de opţiunile cadrelor didactice.