Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Activități Recente

Inspectorul şcolar general, prof.dr. Răducu Popescu, prezent la Festivitatea de deschidere a Olimpiadei Naţionale de „Tehnologii”

10.04.2014

DSC01286

Marţi, 8 aprilie 2014, la Cercul Militar din Mangalia, în prezenţa reprezentanţilor autorităţilor locale, a ofiţerilor de la Cercul Militar Mangalia, din cadrul societăţii civile şi din mediul preuniversitar, inspectorul şcolar general, prof.dr. Răducu Popescu, a deschis oficial Olimpiada naţională a disciplinelor din aria curriculară „Tehnologii”, pentru elevii claselor XI-XII.

Cu acest prilej, inspectorul şcolar general, prof.dr. Răducu Popescu, a subliniat importanţa învăţământului profesional şi tehnic, precizând că liceele tehnologice și școlile profesionale din Constanța vor avea o pondere de  60 %, în anul şcolar 2014-2015. „Ceea ce pot spune este că, începând cu anul şcolar 2014-2015, ponderea liceelor şi şcolilor cu profil tehnologic va fi de 60% şi ne vom orienta direct către specializările pe care dumneavoastră le urmaţi, pentru că niciodată nu a fost mai evidentă necesitatea de specialişti în domeniu care să ofere servicii de calitate. Aveţi un viitor frumos în faţă, să faceţi ceea ce învăţaţi, şi să fiţi plătiţi pe măsură”.

La rândul său, directorul Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, Ion-Dănuţ Jugănaru le-a urat mult succes elevilor, îndemnându-i să-şi perfecționeze competențele și să devină  adevărați specialiști.

În programul festiv au fost incluse şi câteva momente artistice deosebite susţinute de elevii de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, Liceul Teoretic „Callatis” din Mangalia, Colegiul Comercial „Carol I”, Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu”, Liceul Teoretic Negru Vodă şi de Ansamblul de dansuri tătăreşti „CanSu” Techirghiol.

 DSC01302