Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Comunicate de presă

Olimpiada naţională de Coregrafie, 13-16 aprilie

11.04.2014

Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, cu sprijinul Ministerului Educaţiei Naţionale şi al Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria”, organizează în perioada 13-16 aprilie 2014, etapa naţională a Olimpiadei de Coregrafie pentru clasele VII-XII.

La această competiţie participă 105 elevi din șase judeţe ale ţării şi din municipiul Bucureşti, care vor susține cele două probe de concurs (dans clasic – clasele VII-XII şi dans contemporan clasele XI-XII) pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanţa, în perioada  14 -15 aprilie a.c.

Unităţile şcolare participante sunt: Liceul de Coregrafie „Floria Capsali” din Bucureşti, Liceul de Coregrafie şi Artă Dramatică „Octavian Stroia” din Cluj Napoca, Colegiul Naţional de Artă „Octavian Băncilă” din Iaşi, Colegiul Naţional de Artă „Ion Vidu” din Timişoara, Colegiul Naţional de Arte „George Apostu” din  Bacău, Liceul de Arte „Hariclea Darclee” din  Brăila, Liceul de Arte „Dimitrie Cuclin” din Galaţi şi Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria”  dinConstanţa.

Deschiderea oficială a olimpiadei va avea loc duminică, 13 aprilie 2014, începând cu ora 18:00, în sala „Sergiu Celibidache” a Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria” Constanţa.

 Program_olimpiada (1)

afis_coregrafie