Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Activități Recente

Palatul Copiilor: Deschiderea anului şcolar 2014-2015

27.09.2015

IMAG0753

Sâmbătă, 27 septembrie, echipa managerială a Palatului Copiilor din Constanța a marcat deschiderea anului şcolar 2014-2015, printr-un spectacol susţinut de elevii coordonați de profesorii palatului.

În deschiderea spectacolului, directorul Palatului Copiilor, prof. Badea Cosmin Petrișor, a transmis mesajul domniei sale către profesori, elevi și părinți: „Avem cea mai importanta datorie din lume, aceea de a forma personalități, de a modela caractere, de a crea condiții pentru dezvoltarea armonioasă a copilului. (…) Este important să depistăm aptitudinile, înclinațiile, talentele, preferințele elevului și să-l orientăm spre acel tip de activitate care-i va pune cel mai bine în lumină acea latură a personalității sale, care-l va ajuta în viitor să devină un bun sportiv, un bun actor, un bun pictor.

Dacă vom forma o echipă împreună cu părinții, atunci rezultatele nu se vor lăsa mult timp așteptate.

Vă doresc tuturor sănătate, spor la muncă și un an plin de succes și rezultate excepționale în nobila profesie pe care ne-am ales-o.”

Într-o sală arhiplină, elevii dornici să se înscrie la activitățile educative au aplaudat, rând pe rând, momentele artistice pregătite de către colegii lor de la cercurile de muzică, dans și teatru.

IMAG0719