Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Comunicate de presă

Un nou laborator multimedia a fost inaugurat

30.09.2014

2 (3)

Luni, 29 septembrie a.c., în prezenţa inspectorului şcolar gereral, prof.dr.Răducu Popescu, directorul Liceului Teoretic „Traian”, prof.Constantin Caracoti, a inaugurat laboratorul multimedia, dotat  cu o tablă inteligentă Prestigio Multiboard-Widows 8.1, (multi-touch screen), cu  accesorii și echipamente IT.

Cu acest prilej, inspectorul şcolar general a ţinut să felicite conducerea unităţii şcolare, dar şi pe doamna profesoară Gabriela Violeta Tănăsescu, alături de elevii ei, câştigători ai concursului internaţional „Skype la clasă – competiție de lecții interactive“, organizat de Microsoft România și Fundația EOS (Educating for an Open Society Romania) în perioada 15 mai-15 iunie a.c, cu proiectul ”Photography helps people to see” („Fotografia îi ajută pe oameni să vadă“). „Vă doresc, doamna profesoară, să folosiţi cât se poate de intens această tablă inteligentă, cu toate funcţiile ei, iar voi, elevi, să descoperiți funcții noi și moduri de întrebuințare ale acestei table, altele decât cele la care vă gândiți acum. Vă doresc mult succes în continuare!”.

În acest sens, atât elevii, cât şi profesorul coordonator le-au arătat celor prezenţi cât de utilă le este o astfel de tablă inteligentă.

La rândul său, directorul Liceului Teoretic „Traian”, prof.Constantin Caracoti, a declarat că este prima tablă inteligentă din judeţul Constanţa. „Este un pas uriaş în educaţie, pentru că, iată, am trecut de la tabla clasică cu cretă, la cea ecologică cu marker, iar acum la cea inteligentă. Această tablă inteligentă ne va ajuta în desfăşurarea orelor la toate disciplinele în acest laborator multimedia. Sperăm să reuşim să facem un laborator complet dotat, de care să beneficieze toţi elevii, şi ne dorim ca toate clasele liceului nostru să fie echipate cu astfel de table”.

DSC02022