Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Activități Recente

Cursuri de formare, în anul şcolar 2014-2015, pentru profesorii constănţeni

11.10.2014

DSC02206

Vineri, 10 octombrie a.c., în holul Palatului Copiilor, Casa Corpului Didactic Constanţa, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, a lansat oficial oferta de formare pentru anul şcolar 2014-2015, realizată sub forma unui Open Space (Tehnologia Spaţiului Deschis).

Cu acest prilej, directorul CCD, prof. Sorina Plopeanu, a declarat: Astăzi cu ocazia Zilei Educaţiei Nonformale, lansăm oficial oferta de formare a instituţiei noastre în acest an şcolar 2014-2015. Anul acesta avem 39 de cursuri de formare avizate sau acreditate de Ministerul Educației Naționale (MEN) care vin în întâmpinarea nevoilor de formare a cadrelor didactice, o analiză de nevoi pe care noi am realizat-o anterior. De asemenea, oferim 6 cursuri acredidate ale instituţiei noastre şi alte câteva cursuri acreditate în parteneriat cu alte instituţii din sistemul educaţional”.

În acest sens, cadrele didactice prezente au avut posibilitatea de a discuta faţă în faţă cu formatorii colaboratori care şi-au prezentat oferta de cursuri de formare continuă şi au răspuns la întrebări.

Oferta este disponibilă atât pe forumul Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, la secţiunea alocată Casei Corpului Didactic Constanţa, cât şi pe site-ul instituţiei (http://www.ccdconstanta.ro/).

 DSC02214