Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Activități Recente

Inaugurare laborator de turism, Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna

8.12.2014

IMG_20141205_103054106 (1)

Inspectorul şcolar pentru învăţământ profesional şi tehnic, prof.dr.Gabriela Neagu, a fost prezentă vineri, 5 decembrie a.c., la inaugurarea noului laborator de turism din cadrul Liceului Tehnologic Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna.

Cu acest prilej, s-au derulat o serie de activităţi dedicate Zilei Şcolii – Ziua Sfântului Nicolae (ateliere tematice de pictură şi de creaţie literară, colinde româneşti şi în limba engleză, interpretate de corul şcolii, grupuri de lucru pentru confecţionarea unor produse dedicate Crăciunului).

La rândul lor, elevii de liceu s-au arătat încântaţi de spaţiul modern şi noile dotări ale laboratorului de turism şi alimentaţie, puse la punct cu sprijinul Primăriei Cumpăna. Totodată, ei au prezentat în faţa invitaţilor şi a colegilor din clasele a VII-a şi a VIII-a, o parte din activităţile şi realizările lor din cadrul orelor de laborator tehnologic. Firmele de exerciţiu organizate de ei ca agenţii de turism virtuale, au promovat cinci  zone turistice şi au realizat împreună cu ceilalţi colegi preparate gastronomice specifice zonelor prezentate, din care au gustat toţi cei invitaţi.

IMG_20141205_114309498 (1)