Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Activități Recente

Cursuri susţinute de muzicieni remarcabili pentru elevi

29.01.2015

DSC02819

Joi, 29 ianuarie a.c., în sala „Mihail Miron Bibu” a Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria”, inspectorul şcolar general, prof. dr. Răducu Popescu, a semnat protocolul de colaborare cu reprezentanţii şcolii Delta Music prin care copiii şi adolescenţii vor avea posibilitatea să studieze instrumentele preferate sub îndrumarea unor remarcabili muzicieni.

Cu acest prilej, inspectorul şcolar general, prof.dr. Răducu Popescu, a declarat: Sper, ca acest parteneriat să reprezinte o formă de educaţie pe care noi cadrele didactice, dar şi în calitate de părinţi, să o putem folosi, în a-i orienta pe cei tineri, spre o zonă sănătoasă. Ne dorim ca implicarea şi aportul acestor remarcabili artişti să fie simţit de un număr cât mai mare de elevi”.

La rândul său, reprezentantul şcolii Delta Music, Ionuţ Micu, a menţionat că prin încheierea acestui protocol cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, îşi doreşte alături de colegii săi, să perfecţioneze copii pe care să-i ajute să-şi creeze o trupă sau o carieră solo. Noi nu reprezentăm o concurenţă pentru că noi venim către elevi, către copii spre a-i perfecţiona. Suntem o echipă de oameni deosebiţi formată din maestrul Adrian Naidin care va susţine cursuri de violoncel, profesoara de canto Carmen Clenciu, Cosmin Culea la chitară, Dorian Pîrvu la pian, iar eu o să predau tobele. Avem un studio de înregistrări performant unde ne vom desfăşura activitatea şi unde vom lucra cam cu câte un copil. Cred că prin experienţa dobândită până în prezent, dar şi prin cariera noastră, putem să formăm copii şi nu numai. Această şcoală pe care o vor urma poate să fie, la început, un hobby, şi pe parcurs, să devină o meserie”.

Totodată, în cadrul şcolii Delta Music se vor organiza workshopuri, evenimente muzicale deosebite care vor fi aduse în atenţia publicului.

 DSC02838