Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Activități Recente

MESAJUL INSPECTORULUI ȘCOLAR GENERAL, PROF. ZOIA-GABRIELA BUCOVALĂ, CU OCAZIA ÎNCEPERII ANULUI ȘCOLAR 2015-2016

Stimați profesori,

Dragi elevi,

Dragi părinți,

 

Simbolic, luna septembrie devine sinonimă pentru toată lumea cu școala, cu educația, cu începutul unui nou drum al împlinirii prin cunoaștere și prin cultură. Totodată, devine prilej de a-mi exprima încrederea în dăruirea și competența cadrelor didactice, în capacitatea lor de a modela caractere, de a crea o atmosferă bazată pe profesionalism, rigoare științifică, dar și pe comunicare afectivă și talent pedagogic.

Tuturor elevilor le doresc să urmeze acest drum provocator al formării – singurul care le poate asigura reușita în viață, să se bucure de frumusețea anilor de școală, să dea un sens vieții, să aibă încredere în forța educației și să nu uite că în spusele lui Nicolae Iorga stă un adevăr important: Poţi învăţa în patru feluri: pentru şcoală, pentru viaţă, pentru tine şi pentru orişicine.

De asemenea, îmi exprim speranța că și în acest an școlar părinții și autoritățile locale vor rămâne partenerii de nădejde ai educației pentru ca școala constănțeană să adune reușite, împliniri și succese.

Vă asigur că Inspectoratul Școlar Județean Constanța va continua să fie partenerul autentic al școlilor pe care le coordonează, al părinților și al comunității.

 

Cu  respect și prețuire pentru lumea școlii,

Prof. Zoia-Gabriela Bucovală,

Inspector Școlar General

 

Download Mesaj ISG inceput de an scolar 2015-2016